Go back

Dagnieuws 12/12: ochtendtraining en dopingcontrole

De spelersgroep trotseerde donderdagochtend de winterkoude voor een intensieve veldtraining. Jorn Vermeulen sloot aan bij de groep, Cédric D’Ulivo trainde ook mee met de groep, behalve bij de afsluitende wedstrijdvorm. Jonathan Rowell moest dan weer halverwege de training het veld verlaten met hinder aan de adductoren.

Aboubakar Oumarou, Christian Santos en René Sterckx bleven binnen voor verzorging. Rami Gershon deed een sessie aquajogging gevolgd door een looptraining. Fayçal Lebbihi en Renaud Emond trainden apart, al gedeeltelijk met bal. Emond zou in de loop van volgende week mogelijk weer aansluiten bij de groepstrainingen.

Na afloop van de ochtendtraining kreeg de spelersgroep bezoek van dopingcontroleurs. Alec Luyckx, Siebe Blondelle, Renaud Emond, Karim Belhocine, Ivan Trickovski en Hanan Maman werden uitgepikt voor een plasje.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns