Go back

Dagnieuws 16/12: Uitsluiting voldoende voor Cale

Weinig beweging op en rond de Freethiel op deze maandag 16 december. De tweede dag na een officiële wedstrijd krijgen de spelers traditioneel rust voorgeschreven. Morgen, dinsdag, begint de groep aan de voorbereiding op het thuisduel met Lierse van zaterdag 21 december (aftrap: 20u00).

Toch viel er vandaag een nieuwtje te rapen op de Freethiel. Het parket van de Belgische voetbalbond kwam maandag immers bijeen om een schorsingsvoorstel te bespreken voor Hrvoje Cale, die afgelopen zaterdag bij KV Mechelen net voor het verstrijken van de eerste helft met rood naar de kleedkamer werd gestuurd door scheidsrechter Vanbecelaere.

Het bondsparket achtte na het bekijken van de televisiebeelden dat de uitsluiting van Cale voldoende was, waardoor de verdediger niet geschorst wordt.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet