Go back

Dagnieuws 17/12: Gershon, Lebbihi en Emond op de terugweg

Dinsdagochtend verzamelde de spelersgroep voor een stevige veldtraining. Aboubakar Oumarou, Christian Santos, René Sterckx en Jonathan Rowell bleven binnen voor verzorging bij de kinesist. Rowell kampt met hinder aan de adductoren en komt wellicht niet meer aan spelen toe voor Nieuwjaar.

Met de revalidatie van Rami Gershon, Renaud Emond en Fayçal Lebbihi gaat het de goede kant op. Gershon hervatte vandaag weer zijn loopprogramma. Lebbihi en Emond volgen hun individuele trainingssessies, deels al in balbezit, en zullen in de loop van de week gedeeltelijk aansluiten bij de groepstrainingen.

Na het middagmaal werkten de spelers een individueel programma af. Sommigen deden een duurloop, anderen volgden een krachtprogramma voor het bovenlichaam of kregen verzorging bij de kiné’s.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns