Go back

Dagnieuws 19/12: Oumarou herstelt in Kameroen

Eén ochtendtraining op donderdag 19 december. Renaud Emond en Fayçal Lebbihi konden al zo’n driekwart van de groepstraining volgen, al bleef het voor hen bij de oefeningen zonder duels. Beide spelers herstellen prima en sluiten kortelings volledig aan.

Alec Luyckx bleef vandaag uit voorzorg binnen voor verzorging nadat hij gisteren op training een trap tegen de voet had geïncasseerd. Rami Gershon en Jorn Vermeulen deden loopwerk. Jonathan Rowell volgde zijn individueel programma.

Christian Santos, René Sterckx en Aboubakar Oumarou kregen verzorging. Oumarou vertrekt vrijdag naar Kameroen, waar hij zich zal melden bij de ploegarts van de nationale ploeg. Hij zal de komende weken verder revalideren in Kameroen, in nauw overleg met de medische staf van W-B. Na Nieuwjaar zal de aanvaller weer inpikken bij de groep.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns