Go back

BRENT GABRIËL VERLAAT DE FREETHIEL

Brent Gabriël (24) verlaat na vier jaar de Freethiel. De doelman uit Sint-Niklaas verruilt SK Beveren voor KV Oostende.

Brent Gabriël streek in juli 2019 neer op de Freethiel. De doelman kwam toen over van Club Brugge KV. Hij fungeerde vooral als invallersdoelman, maar kon toch minuten maken in zeven wedstrijden van geel-blauw. Afgelopen seizoen ging hij al een halfjaar zijn geluk beproeven bij FC Dender, nu betreft het een definitieve overgang naar de Kustboys.

We wensen Brent nog veel succes toe in zijn verdere carrière.

 

BRENT GABRIËL LEAVES SK BEVEREN

Brent Gabriël (24) is leaving the Freethiel after four years. The goalkeeper, born in Sint-Niklaas, is swapping SK Beveren for KV Oostende.

Brent Gabriël landed at the Freethiel in July 2019. The goalkeeper then came over from Club Brugge KV. He acted mainly as a substitute goalkeeper, but was still able to make minutes in seven games of yellow-and-blue. Last season he already tried his luck for six months at FC Dender, now it concerns a definitive transfer to the Kustboys.

We wish Brent all the best in his future career.