Go back

SELECTIE ZOMERSTAGE WAGENINGEN

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's & visual: Geoffrey Auret

Vanochtend (17/7) stapten 23 spelers op de bus richting Nederland. Naast nieuwkomer Koyalipou sloten ook enkele beloften (Beniest, Rietdijk en Ertürk) en twee testspelers (Gill en Ochieng) aan bij de selectie.

Van maandag 17/7 tot en met zondag 23/7 zullen onze Leeuwen in Wageningen het nieuwe seizoen intensief voorbereiden.

Na een lunch en verzorging volgt in de namiddag een eerste training op Nederlandse bodem.

Tijdens deze zomerstage staan twee oefenwedstrijden op het programma. Op woensdag 19 juli neemt SKB het op tegen Maccabi Netanya. Drie dagen later, op zaterdag 22 juli, volgt een ontmoeting met ADO Den Haag. Beide wedstrijden zullen achter gesloten deuren afgewerkt worden.

Mis de komende dagen niets van #ZOMERSTAGE2023. Volg alles op de voet via de website en onze socials.