Go back

WELKOM OP DE FREETHIEL, DYLAN DASSY!

SK Beveren verwelkomt een nieuwe verdediger op de Freethiel. Dylan Dassy (20) komt over van KV Mechelen. Hij tekent een contract van drie seizoenen op de Freethiel.

Dylan Dassy is een echt Mechels jeugdproduct. Op een korte uitleenbeurt naar Helmond Sport na, speelde hij zo goed als de hele tijd voor De Kakkers. Afgelopen seizoen sprokkelde hij vooral minuten bij Jong KV Mechelen. Hij speelde in totaal ook acht wedstrijden voor de nationale jeugdselecties.

Sportief directeur Tom Van den Abbeele:

“Dylan is een linksbenige verdediger die zowel centraal als op de flank uit de voeten kan. Hij komt over van KV Mechelen, waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Dylan wordt bestempeld als een groot talent. We zijn dan ook heel blij dat hij de volgende seizoenen onze geel-blauwe kleuren zal verdedigen.”

CEO Antoine Gobin:

“Dylan heeft zijn potentieel laten zien op meerdere verdedigende posities. We hebben duidelijke doelstellingen op korte termijn, maar we moeten ook plannen maken voor onze toekomst als club. Dylan komt voor beide: hij bezorgt ons diepte in de kern op meerdere posities, maar kan ook leren van ervaren spelers met honderden professionele wedstrijden op de teller. Het langetermijncontract benadrukt ons vertrouwen in zijn kunnen.”

Welkom op de Freethiel, Dylan!

DYLAN DASSY JOINS SK BEVEREN!

SK Beveren welcomes a new defender to the Freethiel. Dylan Dassy (20) comes over from KV Mechelen. He signs a three-season contract at the Freethiel.

Dylan Dassy is a true product of the Mechelen youth academy. Apart from a short loan spell at Helmond Sport, he has spent the majority of his career playing for De Kakkers. In the last season, he primarily featured for Jong KV Mechelen, while also representing the national youth teams in a total of eight matches.

Sporting director Tom Van den Abbeele:

“Dylan is a left-footed defender who is capable of playing both centrally and on the flank. He joins us from KV Mechelen, where he underwent his youth training. Dylan is widely recognized as a great talent, and we are delighted to have him on board, defending our yellow-and-blue colors for the upcoming seasons.”

CEO Antoine Gobin:

“Dylan has shown promise at multiple defensive positions. We have clear objectives for this season, but we must also be planning for our future as a club. Dylan comes for both: he will be providing us depth at multiple positions, and learning from veteran CBs with hundreds of professional matches to help in his growth. The long-term contract highlights our trust in his potential.”

Welcome to the Freethiel, Dylan!