Go back

JORN BRONDEEL VERLAAT DE FREETHIEL

Jorn Brondeel (29) verlaat na één seizoen het Freethielstadion. De Oost-Vlaming verruilt SK Beveren voor FC Eindhoven.

Brondeel tekende precies één jaar geleden voor SK Beveren. De doelman stond in de openingswedstrijd tegen Beerschot tussen de palen voor geel-blauw. Nadien sukkelde hij met een blessure en werd z’n plaats overgenomen door Beau Reus. De Nederlander stond nadien zijn plaats onder de lat niet meer af.

We wensen Jorn nog veel succes toe in zijn verdere carrière.

JORN BRONDEEL LEAVES SK BEVEREN

Jorn Brondeel (29) is leaving the Freethielstadion after one season. The East-Fleming trades SK Beveren for FC Eindhoven.

Brondeel signed for SK Beveren exactly one year ago. The goalkeeper stood between the posts in the opening game against Beerschot for yellow-and-blue. Afterwards he struggled with an injury and his place was taken over by Beau Reus. The Dutchman never gave up his place under the crossbar.

We wish Jorn success in his future career.