Go back

TENSIO WINT PSA CUP 2023

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Geoffrey Auret

Vrijdag 26 mei vond in het Freethielstadion een nieuwe editie van de PSA Cup plaats. In dit haven- en bedrijventornooi, dat voor de derde keer georganiseerd werd, namen negentien bedrijven het tegen elkaar op. Dit jaar was er ook voor het eerst een BV-team van de partij. Uiteindelijk sleepte Tensio na een spannende finale de beker in de wacht.

De twintig deelnemende ploegen werden onderverdeeld in vier poules. Na spannende voorrondewedstrijden stootten de winnaars van elke poule door naar de halve finales. Daarin nam het team van Ramen en Deuren De Clerck het op tegen AET 1, Tensio bekampte SGS Belgium. AET 1 en Tensio wonnen beiden hun halve finale en namen het hierdoor in de finale tegen elkaar op. Daarin bleek Tensio de sterkste. Het won de eindstrijd, na een spannende wedstrijd, met 1-2. In de troostfinale trok SGS aan het langste eind en eindigde hierdoor als derde.

Alle deelnemers werden na een frisse douche samen met hun supporters in de businessruimte van de hoofdtribune verwacht. Daar kon iedereen genieten van heerlijk stoofvlees, vol-au-vent of een lekkere vegetarische pasta.

Na de maaltijd volgde de prijsuitreiking. Tot slot werd de avond feestelijk afgesloten met een aangename afterworkparty.

Het tornooi bleek opnieuw de ideale mix van sport, ontspanning, teambuilding én netwerken. We kijken nu al uit naar de vierde editie.

Tot volgend jaar!

Bekijk HIER alle foto’s.

Deelnemende teams:

Poule 1
PSA Belgium, Ramen en Deuren De Clerck, Yusen Logistics 1, Traiteur De Schepper & het BV-team

Poule 2
AET 1, Hertsens Infra, Kuraray, Hye, Multi Trans

Poule 3
AET 2, Tensio, Bolckmans, Stadsbader, INEOS Oxide

Poule 4
Kuwait Petroleum, Argex, ICO Terminals, SGS Belgium, Yusen Logistics 2