Go back

SKB EVERYBODY: ABO-VERKOOP GESTART

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie - Visual: Geoffrey Auret

‘SK Beveren is terug, de magic is back!’

Als er afgelopen seizoen één ding duidelijk werd, was het dat wel. Daarom kijken we nu al reikhalzend uit naar het seizoen ’23-’24 om samen met jullie verder te bouwen aan een mooie toekomst!

We twijfelen er niet aan dat wie het afgelopen jaar op de Freethiel aanwezig was, ook komend seizoen deel zal willen uitmaken van ons legioen!

Duid daarom nu alvast maandag 22 mei met stip aan in je agenda, want dan gaat vanaf 12.00 uur op skb.roboticket.com de abonnementenverkoop voor het nieuwe seizoen van start.

Tijdens de openingsuren van het onthaal kunnen abo’s ook op de club aangekocht worden. Hou hierbij wel rekening met de extra administratiekost van €5/abo. Het onthaal is geopend van woensdag tot en met vrijdag.

Telkens van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag sluit het onthaal om 16.30 uur.

VERLENGPERIODE

Net als vorig seizoen willen we ook dit keer onze trouwe fans belonen. Wie van maandag 22 mei tot en met zondag 4 juni zijn of haar abonnement verlengt, kan dit doen aan dezelfde abonnementsprijzen van vorig seizoen. Ook eventuele play-offs zijn inbegrepen in dit abonnement.

Wie komt in aanmerking?

  • Abonnees van het seizoen ’22-’23
  • Wie vorig seizoen een GRATIS abo ontving door zelf een nieuwe abonnee aan te brengen

Hoe verlengen? Hoe ontvangen?

  • Verlengen kan via skb.roboticket.com of aan het onthaal tijdens de openingsuren (+ €5 administratiekost/abo).
  • Per vak zie je meteen welke prijs voor u als trouwe fan van toepassing is!
  • Tijdens het bestelproces kan je aangeven of je het abonnement thuis wil ontvangen (verzendkost €3,95) of wil ophalen op onze fandag.
  • Abonnementen zullen vanaf 15 juli verzonden worden.

Opgelet! Deze verlenging geldt niet voor mini-abo’s. Familieabonnementen kunnen enkel aan het onthaal besteld worden. Hierdoor vervalt de extra administratiekost van €5.

SKB EVERYBODY

Ook voor nieuwe abonnees gaat de abo-verkoop op maandag 22 mei van start. De nieuwe abonnementsprijzen zijn raadpleegbaar op DEZE pagina. In deze prijzen zijn de eventuele play-offs eveneens inbegrepen.

In een goedgevulde, sfeervolle Freethiel kunnen onze Leeuwen altijd wat meer! Aarzel niet en sluit je nu aan bij ons legioen. Surf naar skb.roboticket.com en verzeker je van je plaats!

#SKBEVERYBODY