Go back

SKB STEUNT STIP IT 2023

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Van vrijdag 10 tot en met zaterdag 18 februari vindt de achttiende editie van de Vlaamse Week tegen Pesten plaats.

SK Beveren steunt dit initiatief. De club wil iedereen aanmoedigen om werk te blijven maken van een pestvrije omgeving! Om dit signaal kracht bij te zetten, ging speler Sander Coopman alvast op de foto met onze ballenjongens.

SKB roept teams en verenigingen op om dit voorbeeld te volgen!

Zet vier stippen op je hand en maak samen met je vereniging of team een leuke foto. Stuur hem vervolgens op naar maarten@skbeveren.be met vermelding van de naam van je team, de naam van je coach, de leeftijdscategorie, … Misschien bedenken jullie zelfs een leuke slogan?

Foto’s kunnen ingestuurd worden van vrijdag 10 tot en met vrijdag 17 februari!

Als beloning plaatsen wij de foto op onze socials en voorzien we voor iedereen op de foto een leuk geschenk.