Go back

SKB MAAKT WERK VAN BETERE BEREIKBAARHEID

Foto's: Brent Jolie

De afgelopen maanden ging het bijzonder goed met de club. Steeds meer mensen vonden de weg naar de Freethiel. Dat vonden we uiteraard fantastisch!

Door deze verhoogde interesse vernamen we echter ook dat de club niet altijd even bereikbaar was. Zo konden we mails niet altijd op tijd beantwoorden of waren we geregeld telefonisch moeilijk bereikbaar.

Bovenop de toegenomen interesse verplichtte de Pro League de clubs om vanaf januari alle tickets op naam te verkopen. Ook dit had een grote operationele impact op onze ticketingdienst.

De club wil werk maken van een betere bereikbaarheid en zet vanaf nu in de week van een thuiswedstrijd twee extra personen in op ticketing. Zo kunnen we jullie beter van dienst zijn en indien nodig wegwijs maken bij het ONLINE bestellen van tickets via skb.roboticket.com.

We raden iedereen nog steeds aan om tickets zoveel mogelijk ONLINE aan te kopen. Indien u er toch voor kiest om uw ticket aan te kopen aan het onthaal of aan het loket, zijn we genoodzaakt om bovenop de ticketprijs een extra administratiekost van €5/ticket aan te rekenen.

TICKETS ONLINE AANSCHAFFEN

Wil je te weten komen hoe je een account aanmaakt of hoe je voor vrienden en familie tickets kan aanschaffen? Je vindt alle info op DEZE pagina.

Gaat er toch nog iets mis of heb je nog een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via ticketing@skbeveren.be of telefonisch via het nummer 03/750 25 00.

Opgelet! Last-minute mails zullen mogelijk niet op tijd behandeld kunnen worden.

SK BEVEREN – FCV DENDER

Tegen Dender zullen de loketten op wedstrijddag geopend zijn. Om geen seconde van de wedstrijd te missen, raden we jullie echter aan om tickets zoveel mogelijk ONLINE aan te kopen via skb.roboticket.com.

Wie vlak voor de wedstrijd toch nog een ticket wil aankopen aan het loket komt best ruim op tijd. Aangezien voor elke supporter steeds een nieuw account moet aangemaakt worden, verwachten we lange wachtrijen. Bovendien zal bovenop de ticketprijs de extra administratiekost van €5/ticket aangerekend worden.