Go back

SK BEVEREN – FCV DENDER (11/2): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Zaterdag (11/2) neemt SKB het om 16.00 uur thuis op tegen FCV Dender. De loketten zullen op matchdag geopend zijn, maar we herhalen onze oproep om tickets zoveel mogelijk ONLINE te bestellen!

TICKETVERKOOP

Zaterdag zullen de loketten op wedstrijddag geopend zijn. Om geen seconde van de match te missen, raden we jullie echter aan om tickets zoveel mogelijk ONLINE aan te kopen via skb.roboticket.com. Wie op wedstrijddag ter plaatse een ticket voor de hoofdtribune wil aanschaffen, kan terecht in het onthaal.

Wie vlak voor de wedstrijd toch nog een ticket wil aankopen aan het loket komt best ruim op tijd. Aangezien voor elke supporter steeds een nieuw account moet worden aangemaakt, verwachten we lange wachtrijen. Bovendien zal bovenop de ticketprijs de extra administratiekost van €5 per ticket aangerekend worden.

Het onthaal is deze week geopend van woensdag tot en met zaterdag. Woensdag en donderdag ontvangen we u graag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Vrijdag gelden dezelfde openingsuren, maar sluiten we de deuren een half uurtje vroeger (16.30 uur). Zaterdag is het onthaal eveneens geopend van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot de start van de wedstrijd!

Hou bij de aankoop van tickets aan het onthaal eveneens rekening met de extra administratiekost van €5 per ticket.

PROGRAMMA

Komt u voorafgaand aan de wedstrijd genieten van een heerlijke maaltijd? Zowel het President’s Diner als Brasserie Themacafé gaan om 13.30 uur van start. Voor beide diners is nog plaats. Schrijf snel in op deze DEZE pagina! De inschrijvingen worden donderdagavond (9/2) afgesloten.

Vanaf 14.30 uur openen we vervolgens de stadiondeuren voor iedereen. Zoals steeds kunnen supporters in de fanzone terecht voor de gebruikelijk frituursnacks, maar zaterdag zal Younited Beveren op diezelfde locatie ook pannenkoeken bakken. Geniet voor €2,50 van een heerlijke pannenkoek en steun tegelijkertijd het goede doel! Traiteur Scott De Schepper draagt alvast zijn steentje bij en staat in voor het smaakvolle pannenkoekenbeslag.

Van 15.00 uur tot en met de rust zal wedstrijdsponsor NRG Fitness Beveren met een ‘Rad van Fortuin’ aanwezig zijn in café E. Passeer gerust hun stand en wie weet ga jij wel aan de haal met een leuke prijs!

Net als tegen Beerschot zal de businesslounge de eerste 45 minuten na de wedstrijd niet toegankelijk zijn voor supporters uit andere vakken, vanaf 18.30 uur openen we de deuren voor iedereen.

Als special guest verwelkomen we zaterdag oud-speler Gunther De Meyer aan de aftrap.

Tot zaterdag!