Go back

SK BEVEREN – RSCA FUTURES (9/12): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Vrijdag (9/12) ontvangt geel-blauw RSCA Futures in het Freethielstadion. De laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2022 gaat van start om 20.00 uur. Na afloop zwaaien we met een afterparty 2022 op gepaste wijze uit in café E!

Programma

De wedstrijd van vrijdag gaat van start om 20.00 uur, het ideale aanvangsuur om voorafgaand lekker te dineren op de Freethiel. Het President’s Diner start om 17.30 uur, Brasserie Themacafé opent de deuren om 18.00 uur. Het enthousiasme voor de wedstrijd tegen RSCA Futures is groot! Voor het President’s diner zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, maar Brasserie Themacafé is ondertussen helemaal volzet! Klik HIER om in te schrijven voor het diner.

In café C proberen we vrijdag iets nieuws uit. In dit drankpunt zal iedereen via een ‘fast lane‘ snel een lekker frisse pint kunnen bestellen.

Na de wedstrijd willen we 2022 met een afterparty op gepaste wijze uitzwaaien. DJ Bestien zal in café E instaan voor de perfecte beats!

Als special guest verwelkomen we vrijdag oud-speler Heinz Schönberger aan de aftrap.

Cashless

Sinds enige tijd verloopt alles op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden. Geen zin om aan te schuiven? Koop dan je ticket online via skb.roboticket.com

Vrijdag zullen de loketten voor thuissupporters geopend zijn, maar we raden aan om tickets zoveel mogelijk online aan te schaffen!

Betalen doe je met je consumptiekaart of abonnement. Opladen gebeurt via de website, de app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Ook aan de loketten kan er enkel met de bankkaart betaald worden.

Heb je nog geld staan op je oude abonnement of op een andere consumptiekaart en wil je dit graag laten overzetten naar je nieuwe abo? Geen probleem. Stuur een mailtje naar ticketing@skbeveren.be met vermelding van de kaartnummers (016…) en wij brengen alles in orde!

Tribunes

Supporters voor vakken B en C maken gebruik van de ingang Lindenlaan. Fans met tickets of een seizoenkaart voor vakken EFG en H betreden het stadion via de Meerminnendam.

Mobiliteit

Nu onze Leeuwen bovenaan meedraaien in de Challenger Pro League ontvangen we steeds meer fans in ons stadion! Dat vinden we natuurlijk geweldig. Net als bij de fandag moedigen we onze supporters op om zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar het stadion af te zakken. Komt u toch met de wagen, dan kan u deze achterlaten op de parkings van het Sportpark Beveren (oud-zwembad), Atletiekclub Volharding Beveren (Klapperstraat), Voetbalclub Bosdam (Lindenlaan) of ter hoogte van de gemeentelijke begraafplaats (Zillebeek).

Tot vrijdag!