Go back

BLESSURENIEUWS (25/11)

Tekst: Arno Parmentier & Maarten Van Mieghem - Foto's: Geoffrey Auret

Onze kern telt op dit moment vier langdurig geblesseerde spelers. Allen werken ze onder begeleiding van de medische staf aan hun herstel. We geven jullie graag een update van hun situatie.

MAURO TRARI

Trari werd vier en een halve maand geleden geopereerd. Ondertussen is hij gestart met loopwerk en individuele buitentrainingen zonder bal. De opbouw richting individuele trainingen met de bal werd ondertussen opgestart. Het doel is om op de winterstage kleine deeltjes te integreren met de groep. Op onze Instagram Stories kan zijn revalidatie met geregelde updates gevolgd worden.

JOAN SIMUN EDMUNDSSON

Eind september liep Edmundsson bij een interlandwedstrijd een knieblessure op. De aanvaller werkt momenteel individuele buitentrainingen af. Het doel is om de komende weken de groepstrainingen te hervatten.

DANIEL MADERNER

Maderner werd zo’n zeven weken geleden geopereerd. Zijn revalidatie verloopt goed. Het herstel van de spits zit op schema, maar hij heeft wel nog een lange weg af te leggen. De aanvaller werkt dagelijks nauw samen met de medische staf van geel-blauw. Zijn revalidatie kan op de voet gevolgd worden via onze Instagram Stories.

LOUIS VERSTRAETE

Verstraete startte gisteren met individuele outdoortrainingen. De volgende stap is de opbouw van zijn conditie. Het doel is om op winterstage de groepstrainingen te hervatten.