Go back

SK BEVEREN – LOMMEL SK (27/11): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Zondag (27/11) gaat geel-blauw tegen Lommel SK opnieuw vol voor de overwinning. De wedstrijd vindt plaats in het eigen Freethielstadion en gaat van start om 16.30 uur. 

Programma: Rode Duivels in café E

Voorafgaand aan de wedstrijd van onze Leeuwen nemen de Rode Duivels het op het WK in Qatar op tegen Marokko. Mensen met een geldig ticket voor vakken E, F, G en H zijn al vanaf 12.30 uur welkom in café E om de wedstrijd van de Duivels op groot scherm te bekijken. Om organisatorische redenen is het helaas niet mogelijk om supporters uit vakken B en C in café E toe te laten. Op DEZE pagina kan u steeds alle info in verband met de uitzendingen van het WK nalezen.

Zondag kan er eveneens genoten worden van onze twee eetformules. Beide formules gaan van start om 13.30 uur. We zorgen ervoor dat tijdens het eten de wedstrijd van de Rode Duivels gevolgd kan worden. Schrijf snel in via DEZE pagina, de plaatsen zijn beperkt!

Na afloop van de wedstrijd tegen Lommel gaat zowel in café E als in onze businesslounge het feest verder. DJ Bestien staat in café E in voor een stevig feestje, DJ MAORI draait zijn favoriete platen in onze businesslounge.

Als special guest verwelkomen we zondag oud-speler Franky Frans.

Timing

12u30 Deuren open café E
12u30 DJ Cloudgrinder in café E
13u30 Start diners
14u00 België – Marokko
15u45 DJ Bestien in café E
16u30 SKB – Lommel
18u15 DJ Bestien in café E
18u15 DJ MAORI in businesslounge
21u30 DJ Cloudgrinder in café E

 

Cashless

Sinds enige tijd verloopt alles op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden. Geen zin om aan te schuiven? Koop dan je ticket online via skb.roboticket.com

Zondag zullen de loketten voor thuissupporters geopend zijn, maar we raden aan om tickets zoveel mogelijk online aan te schaffen!

Betalen doe je met je consumptiekaart of abonnement, opladen gebeurt via de app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Opladen via de website is opnieuw mogelijk. Ook aan de loketten kan er enkel met de bankkaart betaald worden.

Heb je nog geld staan op je oude abonnement of op een andere consumptiekaart en wil je dit graag laten overzetten naar je nieuwe abo? Geen probleem. Stuur een mailtje naar ticketing@skbeveren.be met vermelding van de kaartnummers (016…) en wij brengen alles in orde!

Tribunes

Supporters voor vakken B en C maken gebruik van de ingang Lindenlaan. Fans met tickets of een seizoenkaart voor vakken EFG en H betreden het stadion via de Meerminnendam.

Mobiliteit

Nu onze Leeuwen bovenaan meedraaien in de Challenger Pro League ontvangen we steeds meer fans in ons stadion! Dat vinden we natuurlijk geweldig. Net als bij de fandag moedigen we onze supporters op om zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar het stadion af te zakken. Komt u toch met de wagen, dan kan u deze achterlaten op de parkings van het Sportpark Beveren (oud-zwembad), Atletiekclub Volharding Beveren (Klapperstraat), Voetbalclub Bosdam (Lindenlaan) of ter hoogte van de gemeentelijke begraafplaats (Zillebeek).

Tot zondag!