Go back

TICKETS AANKOPEN VOOR VRIENDEN EN FAMILIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Vanaf dit seizoen is Roboticket de ticketprovider van de Pro League. De afgelopen maanden kregen we heel wat vragen binnen over het online aankopen van tickets via dit platform. We willen jullie graag helpen om het bestellen van tickets makkelijker te maken. Lees daarom zeker onderstaande info!

Om in regel te zijn met de voetbalwet dient elk ticket gepersonaliseerd aangekocht te worden. Een naam, geboortedatum en e-mailadres volstaan. Op die manier kan iedereen voor zichzelf één ticket aanschaffen. Tickets aanschaffen voor vrienden en familie is mogelijk, maar vraagt een woordje uitleg.

Tickets aankopen voor vrienden en familie:

  1. Mail de namen, geboortedata en e-mailadressen van uw vrienden en familie door naar ticketing@skbeveren.be met de vraag om hen aan uw lijst van vrienden en familie toe te voegen. Maak bij deze aanvraag gebruik van het e-mailadres dat gekoppeld is aan Roboticket met vermelding van uw volledige naam.
  2. De club voegt deze personen toe aan uw account.
  3. Na bevestiging kan u vanaf dan zelf tickets voor deze personen aanschaffen door in het bestelproces gebruik te maken van de knop ’toewijzen’.

Kan ik ook zelf vrienden en familie toevoegen?

Ja, dat kan! Dit is echter enkel mogelijk wanneer uw vrienden en familie reeds een account hebben bij Roboticket. Indien dat niet het geval is, maakt u beter gebruik van bovenstaand stappenplan.

Meteen tickets aanschaffen?

Surf naar skb.roboticket.com