Go back

SK BEVEREN – ANTWERP (10/11): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Donderdag (10/11) is het eindelijk zover! Om 20.00 uur neemt SKB het in het bekertornooi op tegen Royal Antwerp FC. We verwachten veel volk op de Freethiel. Daarom zetten we voor jullie de belangrijkste info nog even op een rijtje. 

Kom op tijd!

Kom donderdag op tijd naar het stadion! Aangezien de Freethiel zeer goed gevuld zal zijn, zullen de wachtrijen sowieso langer zijn dan normaal. Bovendien zal bij het betreden van het stadion een ticketcontrole plaatsvinden. Vergeet zeker uw identiteitskaart niet, de naam op het ticket zal immers moeten overeenstemmen met die op de identiteitskaart.

Ondertussen werden door de politie ook reeds tickets geannuleerd.

Programma

We verwelkomen iedereen vanaf 18.00 uur in het stadion. Vanaf dat moment kunnen fans alle tribunes van het stadion betreden. In de fanzone brengen Deejays Koma van Looz it Events je meteen in de juiste sfeer. Aan kant Meerminnendam voorzien we bovendien extra eetstanden en een buitentap. Naast de gebruikelijke frietjes en frituursnacks zullen ook soep en hot dogs aangeboden worden. Op de hoofdtribune zal zowel café A als café C geoopend zijn. In beide cafés kunnen zoals steeds hamburgers aangekocht worden.

Wie komt genieten van het President’s Diner wordt al iets eerder op de Freethiel verwacht. Voor hen openen we de deuren al om 17.30 uur. Wie zich inschreef voor het President’s Diner haalt zijn tickets af in de chalet die opgesteld zal staan ter hoogte van de centrale inkomhal van het hoofdgebouw. Niet-eters met een ticket voor vak B betreden het stadion via inkomhal A. Voor de wedstrijd kunnen zij een drankje afhalen in businesslounge A of in café A binnen van een drankje genieten. Vanaf de rust kunnen mensen met een ticket voor vak B zoals gewoonlijk terecht in de businesslounge.

Brasserie Themacafé gaat van start om 18.00 uur. De tickets worden verdeeld via de stewards aan de inkom.

Na de wedstrijd zal stadion-DJ Cloudgrinder café E van stevige beats voorzien. In de businesslounge staat DJ Maori na het laatste fluitsignaal in voor de juiste sfeer.

Als special guest verwelkomen we donderdag oud-speler Patrick Goots.

Cashless

Sinds enige tijd verloopt alles op de Freethiel cashless.

Betalen doe je met je consumptiekaart of abonnement. Je laadt je kaart op via skb.roboticket.com, de app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Meer info vind je op DEZE pagina.

We raden iedereen aan om zijn of haar consumptiekaart op voorhand op te laden om lange wachtrijen aan de oplaadpunten te vermijden. Er zal een extra oplaadpunt ter hoogte van de fanshop voorzien worden.

Tribunes

Supporters voor vakken A, B en C maken gebruik van de ingang kant Lindenlaan. Fans met tickets voor vakken EFG en H betreden het stadion via de Meerminnendam.

Tot donderdag!