Go back

SK BEVEREN – CLUB NXT (5/11): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Voor het tweede weekend op rij mogen onze Leeuwen een wedstrijd in het eigen Freethielstadion afwerken. Op zaterdag (5/11) nemen ze het om 20.00 uur op tegen Club NXT.

Programma

Voorafgaand aan de wedstrijd kan er ook zoals steeds genoten worden van onze twee eetformules. Het President’s Diner opent de deuren om 17.30 uurBrasserie Themacafé gaat van start om 18.00 uur. Meer info over de menu’s kan je HIER vinden. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, aarzel niet om in te schrijven!

Voor niet-eters openen we de deuren vanaf 18.30 uur, ook de loketten zullen dan geopend worden.

Na de wedstrijd voorziet stadion-DJ Cloudgrinder café E opnieuw van de juiste beats. In de businesslounge staan Deejays Koma in voor de juiste sfeer.

Als special guest verwelkomen we zaterdag oud-speler Marc Van Britsom.

Cashless

Sinds enige tijd verloopt alles op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden. Geen zin om aan te schuiven? Koop dan je ticket online via skb.roboticket.com

We merken dat sommige fans nog steeds vrij laat afzakken naar het stadion. Dit leidt aan kant Meerminnendam soms tot files aan de inkom. Ons advies: koop je ticket online, kom op tijd en mis zo geen enkele seconde van de match!

Tribunes

Supporters voor vakken B en C maken gebruik van de ingang via de Lindenlaan. Fans met tickets of een seizoenkaart voor vakken EFG en H betreden het stadion via de Meerminnendam.

Tot zaterdag op de Freethiel!