Go back

SK BEVEREN – JONG GENK (30/10): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Zondag 30 oktober ontvangt geel-blauw Jong Genk op de Freethiel. Na de nederlaag tegen RWDM zijn onze Leeuwen vastberaden om iets recht te zetten. De wedstrijd gaat van start om 20.00 uur en staat bovendien in het teken van de SKB Schools Day.

Programma

Zondag worden zo’n 1000 lagere schoolkinderen op de Freethiel verwacht voor de SKB Schools Day. Allen hopen ze met een overwinning van onze Leeuwen de herfstvakantie goed in te zetten. Voorafgaand aan de wedstrijd voorzien we een speciaal programma om de kinderen in de juiste sfeer te brengen.

Voorafgaand aan de wedstrijd kan er ook zoals steeds genoten worden van onze twee eetformules. Het President’s Diner opent de deuren om 17.30 uurBrasserie Themacafé gaat van start om 18.00 uur. Meer info over de menu’s kan je HIER vinden. Schrijf snel in, de plaatsen zijn beperkt!

Voor niet-eters openen we de deuren vanaf 18.30 uur, ook de loketten zullen dan geopend worden.

Na de wedstrijd draait stadion-DJ Cloudgrinder stevige platen in café E. In de businesslounge staan Deejays Koma in voor de juiste beats.

Als special guest verwelkomen we zondag oud-speler Bob Stevens.

Cashless

Sinds enige tijd verloopt alles op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden. Geen zin om aan te schuiven? Koop dan je ticket online via skb.roboticket.com Opgelet! Aan kant Meerminnendam zullen enkel tickets voor vak E aangekocht kunnen worden. De vakken F, G en H zijn volzet.

Betalen doe je met je consumptiekaart of abonnement, opladen gebeurt via de website, de app, met je bankkaart aan een oplaadpunt. Ook aan de loketten kan er enkel met de bankkaart betaald worden.

Heb je nog geld staan op je oude abonnement of op een andere consumptiekaart en wil je dit graag laten overzetten naar je nieuwe abo? Geen probleem. Stuur een mailtje naar ticketing@skbeveren.be met vermelding van de kaartnummers (016…) en wij brengen alles in orde!

Tribunes

Supporters voor vakken B en C maken gebruik van de ingang via de Lindenlaan. Fans met tickets of een seizoenkaart voor vakken EFG en H betreden het stadion via de Meerminnendam.

Deelnemers aan de SKB Schools Day bereiken hun plaats via ingang 5 in de Meerminnendam. Er zal extra signalisatie voorzien worden.

In de loop van dit seizoen finaliseren we het fandorp. Wanneer het fandorp volledig klaar is, zullen we voor de wedstrijd een verbinding voorzien tussen het fandorp en de hoofdtribune.

Tot zondag op de Freethiel!