Go back

SK BEVEREN – CLUB NXT (5/11): VOORBESCHOUWING + SELECTIENIEUWS

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Een nieuw weekend, een nieuwe thuiswedstrijd! Morgen (5/11) neemt SKB het in het Freethielstadion op tegen Club NXT. De wedstrijd gaat van start om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Klass Clerkx. Hij wordt voor deze partij bijgestaan door de heren Michele Seeldrayers en Gianni Seeldrayers. De vierde official van dienst is Tom Stevens.

Voorbeschouwing 

Hoewel Club NXT afgelopen weekend nipt verloor van Dender, presteert het team van coach Nicky Hayen de laatste weken erg goed. Zo wonnen de West-Vlamingen van Deinze, Lommel en Genk. Voorafgaand speelden ze ook al gelijk tegen Virton en Anderlecht, en hielden ze ook onze Leeuwen in bedwang. Op die manier sprokkelde Club NXT al zo’n 16 punten. Momenteel staat de ploeg zesde in de stand.

Geel-blauw herpakte zich zondag tegen Jong Genk. Door deze overwinning staan onze Leeuwen, samen met RWDM, opnieuw aan kop van het klassement. Beide teams tellen 21 punten. RWDM neemt het vanavond in het Van Roystadion al op tegen FCV Dender.

Selectienieuws

Coach De Decker kan komend weekend terug beroep doen op Joachim Van Damme. De middenvelder mocht op de vorige speeldag zijn knie wat rust gunnen, maar is er tegen Club NXT opnieuw bij. Ribeiro moest afgelopen zondag het veld al na tien minuten verlaten. Hij sloeg deze week enkele trainingssessies over, maar kreeg groen licht voor de wedstrijd van morgen. De coach rekent tegen Club NXT op onderstaande 20 spelers.