Go back

KOOP NU EEN MINI-ABONNEMENT

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Geoffrey Auret

Vanaf januari 2023 worden alle Belgische voetbalclubs verplicht alle tickets op naam te verkopen, ook aan de loketten. Daarom zet de club vanaf nu volop in op de ONLINE verkoop van tickets. We blijven (voorlopig) de mogelijkheid voorzien om een ticket aan het loket aan te kopen, maar zien ons genoodzaakt om vanaf nu een administratiekost van €5 per ticket aan te rekenen.

Een ticket ONLINE aankopen is niet alleen handig, maar vanaf nu dus ook goedkoper. Bovendien vermijd je wachtrijen waardoor je geen minuut van de wedstrijd hoeft te missen!

Om de laatste twijfelaars te overtuigen, lanceert de club vanaf vandaag (14/12) een voordelig mini-abonnement voor alle resterende wedstrijden (reguliere competitie + play-offs) van het seizoen ’22-‘23. Dit abonnement is gelimiteerd beschikbaar tot en met vrijdag 20 januari. Het is enkel ONLINE verkrijgbaar via skb.roboticket.com en wordt opgestuurd met de post! Bij deze actie zullen 200 seizoenkaarten aan een zeer scherpe prijs verkocht worden. Haast je, want op = op!

Door de aankoop van een mini-abonnement ben je meteen verlost van het per wedstrijd aankopen van een ticket of het betalen van de extra administratiekost van €5 aan het loket.

Tot snel op de Freethiel!