Go back

W-B oefent tegen Zulte Waregem, Willem II en Kiryat Shmona

Het WK voetbal 2014 staat voor de deur, maar ook het nieuwe voetbalseizoen 2014/2015 is niet veraf meer. De spelers kunnen nog even van hun vakantie genieten alvorens weer aan de slag te gaan. Fysieke tests, een zomerstage aan de kust en heel wat oefenwedstrijden: het voorbereidingsprogramma van Waasland-Beveren op het nieuwe seizoen krijgt stilaan vorm.

Via DEZE LINK kan je een overzicht terugvinden van het (voorlopige) trainingsschema, inclusief oefenduels. Het schema wordt aangevuld van zodra er meer info beschikbaar is. Mogelijk komen er nog enkele wedstrijden bij en ook de trainingen zullen nog worden toegevoegd aan het overzicht.

Waasland-Beveren oefent eind juni onder andere tegen lokale clubs, zoals Svelta Melsele en Temse, en in juli tegen enkele eersteklassers uit binnen- en buitenland: Zulte Waregem, Willem II en Hapoel Ironi Kiryat Shmona. Op dinsdag 8 juli ontvangt W-B Zulte Waregem op de Freethiel. Op vrijdag 11 juli geeft het de Nederlandse promovendus Willem II partij in Sportpark Longa (Tilburg). Het weekend daarop, op zaterdag 19 juli, speelt W-B in eigen huis tegen Hapoel Ironi Kiryat Shmona, Israëlisch landskampioen van 2012 en het nummer drie van de voorbije competitie.

Daags nadien, op zondag 20 juli, zal de jaarlijkse fandag plaatsvinden op het Stadionplein. Meer informatie daarover volgt weldra.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns