Go back

Van Geneugden: “Thuisreputatie Freethiel alle eer aandoen”

Woensdagvoormiddag werden in de perszaal van de Freethiel Ronny Van Geneugden en Wim De Corte als  nieuwe hoofd- en assistent-trainer van Waasland-Beveren voorgesteld aan de pers. Samen met assistent-trainer Alex Czerniatynski, keeperstrainer Erik Amelinckx, beloftetrainer Tim Bavré en technisch directeur Danny De Maesschalck zullen zij vanaf komend seizoen de sportieve staf uitmaken.

“Ik voel veel vertrouwen hier”, liet nieuwbakken W-B-hoofdcoach Ronny Van Geneugden optekenen tijdens de persvoorstelling. “We waren er vrij snel uit. Ik heb goede gesprekken gehad met het bestuur. We hebben dan ook heel wat raakvlakken. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”

“Ik wil de thuisreputatie van de club alle eer aandoen. Tegenstanders moeten bang zijn om op de Freethiel te komen spelen”, vervolgde Van Geneugden. “De band tussen spelers en supporters is erg belangrijk. Wij willen ervoor zorgen dat het voor hen aangenaam is in het stadion, maar ook op verplaatsing. Er moet een goede chemie zijn tussen spelers en supporters. Ik wil dan ook werken aan een manier van spelen die door hen gesmaakt wordt.”

Ook Wim De Corte is opgetogen met zijn aanstelling als assistent-trainer bij geel-blauw. “Ik ben erg gelukkig met deze job”, vertelde hij tegenover de verzamelde pers. “De contacten verliepen erg vlot. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan en de technische staf te versterken.”

Bekijk hieronder de beelden van de persvoorstelling.

 

Tekst & Foto: Ward Callens