Go back

Waasland-Beveren zet voorbereidingen op komend seizoen verder

Als we de berichtgeving in de pers moeten geloven, heeft het er alle schijn van dat onze T1 Bob Peeters binnenkort de Freethiel zal verlaten. Tot vandaag echter heeft Bob Peeters noch zijn zaakwaarnemer ons formeel zijn ontslag ingediend.

Waasland-Beveren wil het beste voor alle betrokken partijen, en wenst zo snel mogelijk een duidelijk beeld van de toestand te krijgen om de situatie ook snel op een correcte manier af te handelen. Het is klaar dat in dezen de club het meest benadeeld is. De clubleiding benadrukt dat zolang wij niet uitdrukkelijk het ontslag van Bob Peeters hebben ontvangen, het ook niet op zoek gaat naar een opvolger.

De club zit bijzonder verveeld met de kwestie. Ondanks alles gaan de besprekingen met gewenste versterkingen en de voorbereidingen op de komende campagne onverstoord verder.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean