Go back

Eerste zomertransfer voor W-B: welkom Daimy Deflem!

Waasland-Beveren heeft zich versterkt met Daimy Deflem. De pas 20-jarige flankaanvaller (04/05/1994), die ook op de linksback uit de voeten kan, komt over van KVW Zaventem, waarmee hij het voorbije seizoen kampioen werd in Derde Klasse B. Deflem was einde contract bij zijn club en zette op de Freethiel zijn handtekening onder een tweejarig contract.

De linksvoetige Vlaams-Brabander doorliep de meeste jeugdreeksen in zijn geboortestad, bij KVK Tienen, en was ook een seizoen jeugdspeler van Anderlecht. In het seizoen 2011/2012 stond hij met toenmalig tweedeklasser Tienen nog oog in oog met Waasland-Beveren. Met Deflem haalt W-B een talentvolle, Belgische speler in huis. De club wil hem de kansen geven om zich op de Freethiel te ontplooien tot volwaardige eersteklassespeler.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Eric Gielens (kvwzaventem.be)