Go back

Bestuur W-B betwist transfer Rami Gershon

Bepaalde media maken gewag van een transfer van Rami Gershon naar KAA Gent. Waasland-Beveren betreurt dat dit in de pers verschijnt en wenst hierbij de geruchten te ontkennen. Gershon heeft een lopend contract bij Waasland-Beveren tot medio 2015. In dat contract is geen clausule opgenomen waarbij de centrale verdediger voor een bepaald bedrag de club kan verlaten. Bovendien zijn er nog geen contacten geweest met andere clubs over een transfer van de speler.

Gershon wordt deze week dus op de Freethiel verwacht voor de laatste trainingsweek voor de vakantiebreak. De Israëliër werd vorige week door de supporters van Waasland-Beveren verkozen tot ‘Leeuw van het Jaar’, de meest verdienstelijke speler van het voorbije seizoen.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean