Go back

Freethielnieuws: Spelers met vakantie, KAA Gent en W-B rond de tafel

De spelers kwamen vandaag een laatste keer samen op de Freethiel. Zij maakten hun lockers leeg -zaterdag zijn de vrouwen van Standard Luik en Club Brugge immers te gast op de Freethiel voor hun bekerfinale- en kregen een individueel programma mee naar huis. Doel is om de spelers tijdens hun vakantieperiode hun basisconditie te laten onderhouden. Ook kregen zij individuele werkpunten mee. Donderdagavond had de spelersgroep en de technische staf samen feestelijk het seizoen afgesloten tijdens een gezellig etentje.

Op 17 juni worden de spelers weer op de Freethiel verwacht voor een reeks fysieke tests. Aansluitend zullen ook de trainingen weer worden opgestart. Een gedetailleerd programma van de voorbereiding op het nieuwe seizoen wordt op een later tijdstip nog gecommuniceerd.

Intussen werd Waasland-Beveren ook officieel gecontacteerd door KAA Gent met het oog op een eventuele transfer van Rami Gershon. Volgende week zullen beide clubs daarover met elkaar rond de tafel gaan zitten.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns