Go back

Freethielnieuws: fysieke tests tijdens laatste trainingsweek

De spelers van Waasland-Beveren trainen nog tot vrijdag 9 mei. Daarna vangt voor hen een vakantieperiode van enkele weken aan. Dinsdag en woensdag werden de spelers medisch gescreend en onderworpen aan fysieke tests. Op basis van de resultaten van die fysieke proeven krijgen de spelers een aangepast programma mee om tijdens de vakantie aan basisconditie en individuele aandachtspunten te werken.

Dalibor Veselinovic, Fayçal Lebbihi, Arne Van den Eynde en Jonathan Rowell zijn nog geblesseerd of werken aan hun revalidatie en werden daarom vrijgesteld van de fysieke proeven. Ruben Gabriel werd door bondscoach Stephen Keshi opgenomen in de WK-voorselectie van Nigeria. Rami Gershon is vandaag vertrokken naar Israël voor een oefenstage en enkele vriendschappelijke interlands met de Israëlische nationale ploeg.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean