Go back

Reactie clubleiding op berichtgeving rond Bob Peeters

De clubleiding is onaangenaam verrast door de berichtgevingen in de media over een nakend vertrek van onze hoofdtrainer Bob Peeters, ondanks het feit dat dinsdagavond ons reeds de eerste rooksignalen bereikten. Die geruchten werden om voor de hand liggende redenen aanvankelijk als niet geloofwaardig beschouwd. Wij kunnen als club enkel vaststellen dat Bob Peeters een officiële verbintenis bij Waasland-Beveren heeft tot medio 2015.

De voorbereidingen op volgend seizoen verliepen tot nu toe in perfecte samenspraak met Bob Peeters. Het laatste onderlinge overleg over transfers dateren nog maar van afgelopen maandag. Wij zullen vandaag contact hebben met Bob Peeters om de toestand te bespreken. De stelling als zou er een opzegvergoeding van drie maanden bestaan is onjuist. Er zijn andere, duidelijke contractuele voorwaarden die gelden.

Indien de berichtgeving over een vertrek van Bob Peeters waar blijkt te zijn, betreurt de club het daarenboven dat er vooraf geen enkele toelating is gevraagd om met Bob Peeters rond de tafel te zitten over een contractaanbod.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean