Go back

Duizendste abonnement over de toonbank

Ruim een maand geleden begon Waasland-Beveren met de abonnementenverkoop voor het voetbalseizoen 2014/2015. De teller staat intussen op 1.000 abonnementen! Dat zijn er ongeveer 350 meer dan dezelfde tijd vorig jaar.

Al wie vóór 1 juni een seizoenskaart bestelde én betaalde, ontvangt bij afhaling van zijn abonnement een gratis supporterssjaal. Die actie is intussen afgelopen. Maar ook wie nu nog zijn abonnement bestelt, geniet van heel wat voordelen. Ongeacht prijsklasse of besteldatum: bij elk abonnement ontvang je een gratis kortingsboekje met tientallen reducties en acties bij winkels en handelaars in de ruime omgeving.

Daarnaast hanteren wij ook dit seizoen bewust erg voordelige tarieven voor onze abonnementen. Nog geen abonnement voor 2014/2015? Klik HIER voor meer informatie over onze abonnementsprijzen en het online reservatieformulier.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns