Go back

Waasland-Beveren steunt nationale e-veiling tegen pesten

De vzw Zinloos Geweld organiseert vanaf deze week haar achtste nationale eBay-veiling van tal van exclusieve hebbedingen van BV’s en organisaties. De opbrengst gaat integraal naar de vzw, die daarmee haar preventieprojecten, haar research voor de ontwikkeling van een nieuw educatief spel en een positiviteitsproject wil blijven garanderen.

Vanaf maandag 26 mei kan u op terecht op de webpagina http://www.tegenpestenengeweld.be (met link naar eBay-veiling) om rechtstreeks te bieden op de aangeboden items, zoals een gesigneerd wedstrijdtenue van Aboubakar Oumarou.

Acht jaar na haar oprichting is de vzw Zinloos Geweld een herkenbare organisatie in Vlaanderen met vele positief-creatieve projecten en activiteiten. Het vlinderlogo zorgt voor een grote herkenbaarheid en bindmiddel. De vzw profileerde zich de jongste jaren vooral met de ontwikkeling van educatieve spellen rond (cyber)pesten, diversiteit en geweld. De spellen met namen als ‘VlinderSlag’, ‘VlinderNET’ en ‘Pest’OOg’ zijn een groot succes in het lager en secundair onderwijs.  Met de opbrengst van de veiling wil de onafhankelijke vzw alvast haar projectwerking kunnen blijven garanderen.

Voor meer informatie kan u terecht op www.tegenpestenengeweld.be en www.zinloosgeweld.net.