Go back

Win dankzij Belgacom tickets voor Play-Off II

Na twee speeldagen in Play-Off II staat Waasland-Beveren op kop in zijn poule. Het telt vier punten, net als KV Oostende, maar W-B heeft een beter doelsaldo en slikte nog geen tegendoelpunten in de nacompetitie. De goede lijn van de laatste maanden wordt dus ook in de Play-Offs verdergezet.

De komende weken speelt Waasland-Beveren nog twee thuiswedstrijden in groep Play-Off 2A, op zaterdag 19 april tegen KAA Gent en op zaterdag 3 mei tegen KV Oostende. Dankzij Belgacom kan je duotickets winnen voor die duels!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is langsgaan in het Belgacom Center in het Waasland Shopping Center en een gratis Tariff Check-Up laten uitvoeren. Op die manier wordt bekeken of je nog steeds geniet van het meest voordelige tarief én krijg je bovendien een duoticket voor een wedstrijd van Waasland-Beveren in Play-Off II!

Te winnen:
30 x 2 tickets voor de resterende wedstrijden van W-B in PO2. (aanbod geldig zolang de voorraad strekt)