Go back

BU15 kampioen!

Waasland-Beveren heeft een kampioenenploeg in zijn rangen! De BU15 vierden zaterdag hun titel in stijl, met een klinkende 13-0-zege tegen Bassevelde.

De Bijzondere U15 van Waasland-Beveren hadden zaterdag genoeg aan een gelijkspel tegen hekkensluiter Bassevelde om de titel in hun reeks, een niveau tussen provinciale en nationale, veilig te stellen. Van titelstress was allerminst sprake bij de jongens van trainer Jurgen De Sutter: Geel-blauw won met 13-0 en mag zich zo als eerste ploeg van Waasland-Beveren ‘kampioen’ noemen.

De BU15 zal voor aanvang van de eerstvolgende thuiswedstrijd van Waasland-Beveren, op zaterdag 19 april tegen KAA Gent, geëerd worden in het Freethielstadion. Maar wij willen nu al onze felicitaties overmaken aan alle spelers. Thomas, Jaro, Muhammetali, Cedrick, Anton, Kevin, Jens, Xeno, Roberto, Robbe, Céderic, Olivier, Viktor, trainer Jurgen en afgevaardigde Stefaan: van harte proficiat met jullie kampioenstitel!

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean