Go back

W-B – Lierse SK (29/03): selectie & voorbeschouwing

Waasland-Beveren vangt op zaterdag 29 maart Play-Off II aan met een thuiswedstrijd tegen Lierse SK. Het duel wordt afgetrapt om 20u00 en staat onder leiding van scheidsrechter Christophe Delacour.

Lierse SK behaalde in de reguliere competitie 32 punten en eindigde het seizoen daarmee op een twaalfde plaats. De Pallieters haalden dus één punt meer dan W-B. Beide ploegen wisten hun thuiswedstrijd winnend af te sluiten. Lierse versloeg W-B op het Lisp met 1-0 na een penaltygoal van Hernan Losada. De Freethiel mocht eind december juichen na een 3-1-zege van geel-blauw. Dalibor Veselinovic (2x) en Robert Demjan namen de Beverse doelpunten voor hun rekening, Kostadin Hazurov scoorde tegen.

Voor hun eerste Play-Off II-wedstrijd kunnen de Pallieters alvast geen beroep doen op Mbaye Diagne, die geschorst werd op basis van televisiebeelden. Bij Waasland-Beveren zijn er geen geschorsten voor de wedstrijd. Bob Peeters kan wel niet beschikken over Nicolas Godemèche (hamstrings) en Cédric D’Ulivo, die hinder ondervindt aan de knie en uit voorzorg aan de kant wordt gehouden. Bas Sibum keert terug uit schorsing en vervoegt zich bij de kern.

 

Bob Peeters selecteerde volgende twintig spelers (in numerieke volgorde) voor het PO2-duel met Lierse: Cale, Doumbia, Bojovic, Belhocine, Trickovski, Henkens, Veselinovic, Maric, Sibum, Oumarou, Emond, Steppe, Blondelle, Vermeulen, Coosemans, Luyckx, Demjan, Gershon, Maman en Van Steelant.

Geblesseerd: Rowell, Godemèche, D’Ulivo, Gabriel, Lebbihi, Sterckx

Geschorst: /

Niet geselecteerd: Santos, Van den Eynde

 

Tekst: Birger Vanduyfhuys & Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean