Go back

Play-off II: 3 duels voor de prijs van 2, abonnementen blijven geldig!

Waasland-Beveren komt in Play-off 2A uit tegen KAA Gent, KV Oostende en Lierse SK. Geel-blauw speelt zijn drie thuiswedstrijden op zaterdag 29 maart (Lierse), zaterdag 19 april (KAA Gent) en zaterdag 3 mei (KV Oostende). Tijdens de Play-offs blijven de abonnementen en parkingkaarten van de reguliere competitie 2013/2014 geldig. Bij eventuele barragewedstrijden gelden abonnementen en parkingkaarten niet meer.

Prijzen voor dagtickets in de Play-offs blijven identiek aan de ticketprijzen tijdens de reguliere competitie. Via de volgende link vindt u een overzicht van alle ticketprijzen: http://www.waasland-beveren.be/new/club/ticketing/

Wie voor aanvang van de Play-offs een ticket voor alle drie onze Play-off II-duels aanschaft, hoeft daarvan slechts twee tickets te betalen. Drie dagtickets voor de prijs van twee dus, het derde ticket krijg je gratis. De voorverkoop voor Play-off II-tickets start op donderdag 20 maart.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean