Go back

Bob Peeters: “Positief dat we ongeslagen blijven”

De wedstrijd tussen KV Oostende en Waasland-Beveren leverde geen doelpunten op. W-B hield opnieuw de nul en blijft aan de leiding staan in Play-Off 2A, maar had het zeker niet gemakkelijk in het Albertparkstadion, zag ook Bob Peeters. “Het was een moeilijke wedstrijd”, opende hij de persbabbel. “In de eerste helft hadden we met Robert Demjan de beste kans en gaven we weinig weg. In de tweede helft hebben we te weinig gecreëerd.”

“Na de pauze ging KVO dominanter voetballen en moesten wij wat achteruit”, vervolgde hij. “Het werd een typische 0-0-wedstrijd. Over het niveau kunnen we niet echt blij zijn, maar laten we het positief bekijken: we zijn nog steeds ongeslagen en blijven op kop in onze groep.”

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet