Go back

Open Sport- en spelkampen weer van start in Paasvakantie

Het is weer Paasvakantie en dus gaan de intussen gekende Open Sport- en Spelkampen van Waasland-Beveren weer van start! Al voor het zesde jaar op rij organiseert de club (en voorheen RS Waasland) deze sportkampen in en rond het Puyenbekestadion en vanaf volgend jaar zullen de OSSK ook in Beveren plaatsvinden (meer informatie hieromtrent volgt later)!

De Paasvakantie 2014 loopt van maandag 7 tot vrijdag 18 april. Voor week 1 (7 t.e.m. 11 april) ontvingen wij 97 inschrijvingen. Voor week 2 (14 t.e.m. 18 april) kan nog tot woensdag 9 april worden ingeschreven! Interesse? Schrijf je zoon of dochter snel in via deze link.

Ook in de Zomervakantie 2014 zullen de Open Sport- en Spelkampen plaatsvinden in Puyenbeke. De inschrijvingen voor die periode lopen dit jaar erg vlot binnen. In totaal zijn er al 302 verschillende kinderen ingeschreven. Wie er wil bijzijn in de zomervakantie, kan zich dus best zo snel mogelijk registreren.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Valy Van de Merlen