Go back

Freethielnieuws: Emond haakt af voor Gent, Seoudi trekt naar Roeselare

Eén veldtraining vanochtend op de Freethiel. Mét Karim Belhocine, Cédric D’Ulivo en Ruben Gabriel, die intussen weer voluit kan meetrainen. Fayçal Lebbihi kreeg verzorging en Jonathan Rowell en Nicolas Godemèche trainden donderdag individueel. Ook Renaud Emond werkte een apart programma af. De jonge aanvaller ondervindt nog hinder aan de quadriceps en is er zaterdag wellicht niet bij voor de wedstrijd tegen KAA Gent.

KSV Roeselare kondigde eerder op de week de transfer van Mickael Seoudi aan. De Franse middenvelder trok in juni 2011 van Doornik naar Waasland-Beveren en werd dit seizoen door W-B uitgeleend aan RWDM Brussels. In juni is Seoudi einde contract. Wij wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean