Go back

Ticketinformatie W-B – Sporting Lokeren (26/10)

Beste supporters

 

N.a.v. de ticketverkoop voor de competitiewedstrijd tegen KSC Lokeren (zaterdag 26 oktober, 20u00) gelieve rekening te houden met volgende afspraken:

  • Alle loketten, ook die van de thuissupporters, zijn gesloten op de wedstrijddag. Er wordt dus enkel gewerkt met een voorverkoop aan het secretariaat.
  • Alleen klanten die reeds gekend zijn in het ticketsysteem (abonnees, voormalige abonnees of personen die reeds losse tickets gekocht in het verleden, ook nog bij SK Beveren) zullen tickets kunnen aankopen.  Sta je in het systeem, maar kocht je in het verleden enkel kaarten voor wedstrijden tegen Lokeren, zal je ook geen tickets kunnen aankopen. Sta je niet geregistreerd in het systeem, zal je zelf geen tickets kunnen aankopen. Deze personen laten zich best afvaardigen door iemand die wel gekend is in het systeem. We hanteren deze maatregel om supportersvermenging in de thuisvakken te vermijden, wat anders voor ongenoegen kan zorgen bij abonnementhouders in vak C.
  • Supporters van Lokeren zullen enkel terecht kunnen op hun clubsecretariaat
  • Om tegemoet te komen aan de grote vraag naar tickets zal het clubsecretariaat deze week uitzonderlijk ook op donderdagavond en vrijdagnamiddag geopend zijn. Concreet kan u dus op onderstaande tijdstippen terecht bij ons  voor toegangstickets voor de Wase derby. Wij willen onze supporters hierbij nogmaals verzoeken tijdig hun tickets aan te kopen en zo lange wachtrijen op de laatste dagen voor de wedstrijd te vermijden.

Woensdag:      09u00-12u00            14u00-16u00             18u30-20u30

Donderdag:    09u00-12u00                                         17u00-19u00

Vrijdag:            09u00-12u00            14u00-16u00

Zaterdag:         09u00-12u00                 

 

Ter info: Voor de Themacafélunch van zaterdag 26 oktober kan u zich niet meer inschrijven aangezien de maximum capaciteit bereikt is, waarvoor uiteraard onze oprechte dank. De prijzen voor de bekerwedstrijd tegen Lokeren (woensdag 4 december) zijn nog niet gekend.