Go back

Glen De Boeck: “Leuven zoals Waasland-Beveren”

Na een vrij weekend zonder competitievoetbal maakt Waasland-Beveren zich op voor de verplaatsing naar OH Leuven. In aflevering 12 van W-Btv blikt Glen De Boeck -onder andere- vooruit op de wedstrijd van zaterdagavond in Den Dreef (aftrap: 20u00).

“Leuven is een goede ploeg. Het vergaat hen de laatste zes weken een beetje zoals Waasland-Beveren”, meent de oefenmeester. “Ze hebben een aantal heel goede wedstrijden gespeeld, vaak gedomineerd, maar hebben niet altijd gekregen wat ze verdienden. Een beetje zoals Waasland-Beveren. Ik verwacht een wedstrijd tussen twee ploegen die elkaar in evenwicht zullen houden. Maar een verplaatsing bij Leuven is voor de meeste ploegen zeker geen gezondheidswandeling”, aldus De Boeck.

Via onderstaande link kan je het volledige interview bekijken.

http://www.youtube.com/watch?v=UXi5RQz99sM