Go back

Dagnieuws 16/10: Oumarou en Trickovski sluiten aan

De spelersgroep mocht op woensdag 16 oktober twee spelers verwelkomen op de groepstraining: Aboubakar Oumarou en Ivan Trickovski sloten weer aan. Trickovski, die gisteren nog deels individueel trainde, maakte vandaag voor het eerst weer een volledige veldtraining in groep mee. Oumarou keerde een dag eerder dan verwacht terug na interlandverplichtingen omdat de geplande vriendschappelijke interland tussen Kameroen en Marokko werd afgelast. Hij trainde woensdag al weer mee met de groep.

Karim Belhocine, Hrvoje Cale en Rami Gershon werkten een revalidatieprogramma af onder begeleiding van de medische staf. Arne Van den Eynde en Alec Luyckx spelen vanavond (aftrap 19u30 in het Puyenbekestadion) een bekerwedstrijd met de beloften tegen AA Gent. De toegang is gratis. Alle supporters zijn van harte welkom om de jongens van Tim Bavré te steunen in hun bekercampagne!

Verder zouden we graag nog even uw aandacht vragen voor volgende oproep: Om de ticketverkoop voor de wedstrijd Waasland-Beveren – KSC Lokeren (zaterdag 26 oktober, 20u00) te spreiden en lange wachtrijen op de laatste dagen van de voorverkoop te vermijden, verzoeken we onze supporters om tijdig langs het secretariaat te passeren voor hun tickets. Het secretariaat zal daarom ook uitzonderlijk geopend zijn voor ticketverkoop op zaterdag 19 oktober van 09u00 tot 12u00.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean