Go back

Dagnieuws 10/10: spelersgroep dineert met aandeelhouders

De veldtraining van donderdag 10 oktober werd weer geleid door een genezen Glen De Boeck. De sessie werd opgesplitst in een looptraining en een deel in balbezit. Arne Van den Eynde en Mijusko Bojovic sloten weer aan bij de groep. Karim Belhocine hield het ook vandaag bij een loopsessie.

Hrvoje Cale trainde onder toezicht van de kiné al gedeeltelijk in balbezit. Alec Luyckx, Ivan Trickovski, Rami Gershon en Bas Sibum (preventief) volgden een individueel programma bij de medische staf.

’s Avonds werd de voltallige spelersgroep  en sportieve staf verwacht in restaurant ’t Korennaer voor een kennismakingsdiner met het bestuur en de nieuwe aandeelhouders. Vanaf morgen genieten de spelers van een vrij weekend. Maandagochtend wordt vervolgens begonnen met de voorbereiding op de wedstrijd in en tegen Leuven.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns