Go back

Dagnieuws 8/10: looptesten voor Rowell, Godemèche en Vermeulen

Dinsdag 8 oktober stonden twee groepstrainingen ingepland. Bij de veldtraining in de voormiddag bleven Jonathan Rowell, Nicolas Godemèche en Jorn Vermeulen afwezig. Zij legden looptesten af en sloten in de namiddag weer aan bij de groep. De namiddagtraining bestond uit een indoor sessie coördinatie en kracht.

Renaud Emond en Robert Demjan, die maandagavond aantraden met de beloften tegen OHL, ondervonden beiden restklachten en trainden niet mee.

Rami Gershon werkt nog steeds individueel aan zijn revalidatie. Ook de situatie van Karim Belhocine, Hrvoje Cale en Ivan Trickovski wordt dag per dag geëvalueerd. Zij volgden vandaag een aangepast herstelprogramma. Trickovski zal zo’n twee à drie weken buiten strijd zijn en mist dus wellicht de verplaatsing naar OH Leuven.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean