Go back

Dagnieuws 04/10: Selectie bekend voor clash met KV Oostende

Glen De Boeck maakte vrijdagmiddag na de training zijn selectie bekend voor de wedstrijd van zaterdag (aftrap: 20u00) tegen KV Oostende. De oefenmeester rekent op volgende twintig spelers (in numerieke volgorde) voor het duel met de promovendus.

Selectie W-B: Clepkens, Bojovic, Trickovski, Henkens, Veselinovic, Maric, Sibum, Oumarou, Rowell, Emond, Godemèche, Steppe, D’Ulivo, Blondelle, Vermeulen, Sterckx, Coosemans, Van den Eynde, Demjan, Maman

Geblesseerd: Cale, Belhocine, Gershon

Geschorst: /

Niet geselecteerd: Santos, Chimezie Mbah, Lebbihi, Luyckx

Naast de blessures van Cale, Belhocine en Gershon moest ook Alec Luyckx het de afgelopen dagen even rustig aan doen omdat hij vermoeidheidsverschijnselen vertoonde. De jongeling zal volgende week wellicht weer aansluiten. Cédric D’Ulivo behoort voor het eerst sinds de bekerwedstrijd bij Roeselare weer tot de wedstrijdkern. Ook René Sterckx is er weer bij na zijn blessure. Zijn laatste wedstrijd speelde hij in en tegen Bergen.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean