Go back

Dagnieuws 01/10: Trickovski en Oumarou opgeroepen, D’Ulivo traint weer met groep

De spelersgroep werkte op dinsdag 1 oktober twee trainingen af, één voor en één na de gezamenlijke lunch. Christian Santos, René Sterckx en ook Cédric D’Ulivo trainden vandaag al grotendeels mee in groep en zullen in de loop van de week volledig aansluiten.

Ivan Trickovski werd geselecteerd voor de Macedonische nationale ploeg voor WK-kwalificatiewedstrijden in Wales (vrijdag 11 oktober) en Servië (dinsdag 15 oktober). Ook Aboubakar Oumarou werd opgeroepen voor zijn land, Kameroen, dat op zondag 13 oktober een WK-kwalificatieduel in en tegen Tunesië afwerkt en twee dagen later nog een vriendschappelijke wedstrijd.

De voltallige A-kern wordt dinsdagavond verwacht in restaurant Villa Belvedere voor een gemeenschappelijk diner. Hrvoje Cale, momenteel in de lappenmand, meldde zich af wegens ziekte.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet