Go back

Dagnieuws 27/09: selectie voor duel met Kortrijk

Na de bekerwedstrijd van afgelopen woensdag bij Roeselare wacht Waasland-Beveren zaterdag opnieuw een verplaatsing naar West-Vlaanderen, ditmaal naar het Guldensporenstadion van KV Kortrijk (aftrap: 20u00). Vrijdagvoormiddag stond in voorbereiding op het competitietreffen met de Kerels een laatste training op het programma.

Naast Karim Belhocine, Rami Gershon en René Sterckx, die volgende week mogelijk aansluit bij de groep, gaf ook Cédric D’Ulivo verstek voor de trainingssessie. De Fransman liep in de wedstrijd tegen Roeselare een contractuur in de hamstring op en geraakt niet op tijd speelklaar voor het duel met Kortrijk.

Na de lunch maakte trainer Glen De Boeck zijn selectie bekend voor de wedstrijd van zaterdag:

Geselecteerd (in numerieke volgorde): Clepkens, Cale, Bojovic, Trickovski, Henkens, Veselinovic, Maric, Sibum, Oumarou, Rowell, Emond, Godemèche, Steppe, Lebbihi, Blondelle, Vermeulen, Coosemans, Van den Eynde, Demjan, Maman

Geblesseerd: Belhocine, Santos, D’Ulivo, Sterckx, Gershon

Geschorst: /

Niet geselecteerd: Chimezie Mbah, Luyckx

Christian Santos ondervond vrijdag last aan de heupbuiger en wordt preventief uit de selectie geweerd. Alec Luyckx had wat vermoeidheidsverschijnselen en wordt rust gegund.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean