Go back

Bezoek samen met de Pro League de projecten van SOS Kinderdorpen in Kinshasa

Afbeelding familie SOS_kl

Ook dit jaar zullen alle spelers tijdens kerstvoetbal opnieuw 1 helft spelen met het logo van de football+foundation op hun shirt, die nadien geveild zullen worden ten voordele van SOS Kinderdorpen.

Dat jullie, supporters, niet alleen een hart hebben voor jullie club, maar ook voor kwetsbare families in Afrika bleek de afgelopen jaren. De acties en de steun vanuit de clubs en supporters hebben er mee voor gezorgd dat SOS Kinderdorpen meer dan 2300 families kon helpen met huisvesting, educatie en medische zorgen. Met 1 doel : dat kinderen bij hun familie kunnen blijven wonen. Want zonder liefde kan een kind niet groeien.

Om de steun tastbaar te maken, nodigt de Pro League twee supporters uit om het familieversterkend programma van SOS Kinderdorpen te bezoeken in Kinshasa, DR Congo. Heb je altijd al eens willen weten hoe een organisatie te werk gaat? Of ben je nog nooit op het Afrikaans continent geweest? Surf naar jupilerproleague.be voor alle details.