Go back

Waasland-Beveren – KRC Genk (22/09): selectie

Glen De Boeck maakte zaterdagmiddag zijn selectie bekend voor de wedstrijd tegen KRC Genk van zondag 22/09 om 20u30.

 

Geselecteerd (in numerieke volgorde): Clepkens, Cale, Bojovic, Trickovski, Henkens, Veselinovic, Maric, Sibum, Rowell, Emond, Godemèche, Steppe, D’Ulivo, Blondelle, Vermeulen, Coosemans, Luyckx, Demjan, Maman

Geblesseerd: Belhocine, Lebbihi, Sterckx, Gershon

Geschorst: Oumarou

Niet geselecteerd: Santos, Chimezie Mbah, Van den Eynde

 

Santos, Chimezie Mbah, Van den Eynde en Clepkens speelden vrijdagavond mee met de beloften in en tegen Bergen. Het werd 1-1. Voor W-B kwam Arne Van den Eynde tot scoren. Oumarou zit zijn tweede en laatste schorsingsdag uit. Naast Gershon, Belhocine en Sterckx raakte ook Lebbihi niet speelklaar voor het duel met Genk. Godemèche en Maman behoren dan weer voor het eerst tot de wedstrijdselectie.

 

Tekst Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean