Go back

Boodschap van de supportersfederatie

Beste supporters

 

Reeds vele malen en via verschillende kanalen hebben wij al geprobeerd om de mensen te bereiken die telkens opnieuw met dranken gooien op tribune E. Na elke wedstrijd zijn er heel wat supporters die mailen, berichten sturen en telefoneren met de vraag om dit a.u.b. te laten ophouden.

Er zijn genoeg inspanningen geleverd om de mensen die met drank gooien op andere gedachten te brengen, maar blijkbaar lukt dat niet.

Nu hebben wij als supportersfederatie zelf aan politie, stewards, veiligheidsverantwoordelijke en cameramensen gevraagd om alles te doen wat in hun mogelijkheid ligt om deze personen te identificeren. Daarnaast hebben wij de politie uitdrukkelijk verzocht hen dan ook effectief een PV voetbalwet te geven met  geldboete en stadionverbod voor het gooien van voorwerpen. (+14 jaar)

Personen jonger dan 14 jaar kunnen vanuit de club een waarschuwing en zelfs uitsluiting krijgen voor de thuiswedstrijden.

 

Indien we als supporters geen drastische maatregelen willen (lees: drankverbod op tribune E) zal dit probleem moeten verdwijnen!

 

Alvast bedankt

Supportersfederatie